JERKER NILSSON ENTREPRENAD

Skåne län

Information

JERKER NILSSON ENTREPRENAD hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där JERKER NILSSON ENTREPRENAD finns. I Höganäs så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. JERKER NILSSON ENTREPRENAD tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket JERKER NILSSON ENTREPRENAD har haft sedan 1994-01-01. JERKER NILSSON ENTREPRENAD har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JERKER NILSSON ENTREPRENAD så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-343207.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

JERKER NILSSON ENTREPRENAD har idag 480328-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JERKER NILSSON ENTREPRENAD

Gräv- och schaktningsrörelse.

I JERKER NILSSON ENTREPRENAD så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är NILSSON, FRANK JERKER som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .