Carl Möller, Consulting & Marketing

Skåne län

Information

Konsult- och uppdragsverksamhet inom strategisk företagsledning. projektarbete , "market intelligence" betr. tekniska och miljöprodukter och deras marknader (särskilt inom EU), miljörevision och miljöledningssystem, marknadsföring inom EU (framförallt Tyskland). "Intelligence" om EU-direktiv, EU-bidrag och assistans vid sökning av sådana. Översättningsarbeten till från tyska engelska svenska.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carl Möller, Consulting & Marketing vars bolagstyp är Enskild firma.

I Höganäs så är Carl Möller, Consulting & Marketing ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 1995-06-22 så skapades Carl Möller, Consulting & Marketing och bolaget är har F-skattsedel Carl Möller, Consulting & Marketing har haft det sedan 1995-01-01.

Carl Möller, Consulting & Marketing är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

490309-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Höganäs.

Just nu är Carl Möller, Consulting & Marketing och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Carl Möller, Consulting & Marketing så går det att nå dem via telefon på 042-333215 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carl Möller, Consulting & Marketing är Möller, Jürgen som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .