Café Eld & Lågor

Skåne län

Information

500423-XXXX är organisationsnummer för företaget Café Eld & Lågor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Café Eld & Lågor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höganäs som är den kommunen som Café Eld & Lågor finns i.

Café Eld & Lågor har varit registrerat sedan 1997-08-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Café Eld & Lågor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Café Eld & Lågor är och det finns flera bolag i Höganäs som också är .

Firmatecknare för Café Eld & Lågor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Café Eld & Lågor så kan ni göra det på telefon genom 042-340100 eller genom brev på följande adress:

Cafeverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Café Eld & Lågor och det är Spinola, Ann-Sophie Alice Elieonor M som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,