Alloc AS, Norge, svenska filial

Skåne län

Information

Alloc AS, Norge, svenska filial hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Alloc AS, Norge, svenska filial finns. I Höganäs så finns det många olika Filial och i Skåne län så finns det ännu fler Filial. Alloc AS, Norge, svenska filial tillhör bolagstypen Filial och bolaget har F-skatt vilket Alloc AS, Norge, svenska filial har haft sedan 2004-03-04. Alloc AS, Norge, svenska filial har funnits sedan och 2004-01-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Alloc AS, Norge, svenska filial så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-182895.

Höganäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Alloc AS, Norge, svenska filial har idag 516403-4422 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Rasin, Bengt Bengtsson är den som för stunden ansvarar för Alloc AS, Norge, svenska filial

Filialen ska bedriva marknadsföring och försäljning av golvprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Alloc AS, Norge, svenska filial så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rasin, Bengt Bengtsson som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Månsson, Lars Ivar Georg som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .