Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten

Skåne län

Information

Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten finns. I Höganäs så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten har haft sedan 2003-08-28. Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten har funnits sedan och 2003-08-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-367805.

Höganäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten har idag 541015-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten

Fastighetsförvaltning.

I Bygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellsten, Nils Jonas som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .