Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs

Skåne län

Information

Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs har haft sedan 1994-01-01. Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs så kan ni göra det genom att skicka er post till Lerbergsv. 105 A, 263 51, Höganäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8343700.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs Privat, ej börsnoterat.

Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs har idag 556027-5249 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hagfoss, Steinar -Persson, Ulf Christer är den som för stunden ansvarar för Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs

Bolagets verksamhet skall vara att i kvarteret Apollo inom Höganäs kommun uppföra, innehava och förvalta byggnad avsedd bland annat för lokaler åt Höganäs Fabriks-& Hantverksförening samt Höganäs Handelsklubb.

I Fastighetsaktiebolaget Apollo i Höganäs så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Ulf Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Ulf Peder som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Bertil Anders som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Gibrand, Hans Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagfoss, Steinar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Stig Lennart Erling som är född 1944 och har titeln SuppleantHjelm, Jan Folke som är född 1944 och har titeln Suppleant, Sandberg, Börje Lennart som är född 1942 och har titeln Suppleant, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln RevisorYngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.