Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet

Skåne län

Information

Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet är ett av många bolag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1935-07-22. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Harastolsv. 1, 260 42, Mölle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-347000.

Höganäs arbetar för att bolag som Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av lokaler och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet och det är följande personer, Sjöholm Samuelsson, Lottie Gerd M som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Björn Anders Bertil som är född 1943 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Mölle Turisthotell Fastighet är 556034-3344.