LEWEKO SYSTEM Aktiebolag

Skåne län

Information

LEWEKO SYSTEM Aktiebolag är en verksamhet som finns i Höganäs. I LEWEKO SYSTEM Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerlund, Gustaf Lennart som är född 1966 och har titeln VD, Westerlund, Gustaf Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wrahme Westerlund, Karin Gunvor som är född 1927 och har titeln Suppleant, Grundström, Claes Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LEWEKO SYSTEM Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LEWEKO SYSTEM Aktiebolag på telefon 070-9396003.

Bolaget skall bedriva utbildnings och konsultverksamhet inom IT och flygområdet samt därmed förenlig verksamhet, ävensom äga och förvalta värdepapper.

Idag är LEWEKO SYSTEM Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LEWEKO SYSTEM Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LEWEKO SYSTEM Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LEWEKO SYSTEM Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LEWEKO SYSTEM Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LEWEKO SYSTEM Aktiebolag har 556051-7723 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.