Panico AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva förvaltning av fastigheter samt äga och förvalta aktier och andelar i andra företag. Aktiebolaget ska även bedriva konsultverksamhet inom IT, film, kultur, mekanisk verkstad och byggnadsindustri. Vidare ska aktiebolaget producera och sälja varor och tjänster inom nämnda verksamhetsområden samt idka med verksamhetsområdena förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Panico AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Panico AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 1961-11-17 så skapades Panico AB och företaget är har F-skattsedel Panico AB har haft det sedan 1994-01-01.

Panico AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556080-6894 är organisationsnummret för företaget som finns i Höganäs.

Just nu är Panico AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Panico AB så går det att nå dem via telefon på 070-3300238 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Lars Åke -Nilsson, Per Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Panico AB är Nilsson, Lars Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Per Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lisbet Margarete som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sarah som är född 1983 och har titeln Suppleant, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantRevikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .