Rallsta Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Rallsta Förvaltnings Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Rallsta Förvaltnings Aktiebolag finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rallsta Förvaltnings Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rallsta Förvaltnings Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rallsta Förvaltnings Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rallsta Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till 263 83 Höganäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-338500.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rallsta Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rallsta Förvaltnings Aktiebolag har idag 556099-1860 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Rallsta Förvaltnings Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Rallsta Förvaltnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fex, Lars Gustav som är född 1956 och har titeln Likvidator, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ehrenpohl, Berit Kristina som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .