Eko Land AB

Skåne län

Information

Bolaget skall ägna sig åt produktion och handel med främst ekologiskt framställda jordbruksprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eko Land AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Eko Land AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 1967-01-23 så skapades Eko Land AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556108-1406 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höganäs.

Just nu är Eko Land AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Eko Land AB så går det att nå dem via telefon på 08-6797575 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eko Land AB är Karlsson, Golge Roger Renné som är född 1957 och har titeln VD, Karlsson, Golge Roger Renné som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Christer som är född 1947 och har titeln Suppleant, Zahlander, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .