Öresunds Marin Aktiebolag

Skåne län

Information

Öresunds Marin Aktiebolag är en verksamhet som finns i Höganäs. I Öresunds Marin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wittander, Jan Peter som är född 1964 och har titeln VD, Wittander, Jan Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Siegrist, Lena Marianne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Wittander, Mona Agneta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln RevisorNyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öresunds Marin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Öresunds Marin Aktiebolag på telefon 042-339960.

Bolaget skall driva handel med båtar och båttillbehör samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även driva handel med bilar och biltillbehör samt därmed förenlig verksamhet, handel med och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom. Bolaget skall även driva handel med sportartiklar och sportkläder samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öresunds Marin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Öresunds Marin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Öresunds Marin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Öresunds Marin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öresunds Marin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Öresunds Marin Aktiebolag har 556116-5951 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.