Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård

Skåne län

Information

Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård är ett bolag som finns i Höganäs. I Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frick, Kjell-Arne som är född 1944 och har titeln VD, Frick, Kjell-Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Carl Magnus som är född 1970 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård på telefon 042-236183.

Bolaget skall Producera och försälja trädgårdsprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Hulta Handelsträdgård har 556125-2031 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.