Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-07-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag ska trivas.

Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bokförings- och revisionsbyrå, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-236610.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag är Olsson, Lorang Olof som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ulla Bodil som är född 1937 och har titeln Suppleant, Lundskog, Sven Oskar Staffan som är född 1953 och har titeln Revisor, Antonsson, Ulf Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Ramlösa Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Lorang Olsson Revisionsbyrå Aktiebolag har 556137-3183 som sitt organisationsnummer.