Sven Rehnström Aktiebolag

Skåne län

Information

Sven Rehnström Aktiebolag är en verksamhet som finns i Höganäs. I Sven Rehnström Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rehnström, Sven Viktor som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rehnström, Reidun som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehnström, Sven André som är född 1983 och har titeln Suppleant, Helmfrid, Pär Magnus som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sven Rehnström Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sven Rehnström Aktiebolag på telefon 042-347501.

Bolaget skall bedriva administration inom koncernen för plasttillverkning och komersiell flygverksamhet, viss egen produktion med konfektionering av plastprofiler och förvaltning och ägande av fastigheter.

Idag är Sven Rehnström Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sven Rehnström Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sven Rehnström Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sven Rehnström Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sven Rehnström Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Sven Rehnström Aktiebolag har 556161-2903 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.