Wendt Investment Aktiebolag

Skåne län

Information

Wendt Investment Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Wendt Investment Aktiebolag finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wendt Investment Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Wendt Investment Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Wendt Investment Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Wendt Investment Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Wendt Investment Aktiebolag har idag 556171-0764 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Wendt Investment Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter och värdepapper, uthyrning av maskiner ävensom idka därmed förenlig rörelse.

I Wendt Investment Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wendt, Magnus Wilhelm som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Wendt, Elsa Agneta Britt Marianne som är född 1936 och har titeln Suppleant, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .