Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1974-04-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag ska trivas.

Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall odla, förädla och idka handel med trädgårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-344240.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag är Andersson, Lars-Eric som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Tomas Fredrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Skättekärrs Handelsträdgård Aktiebolag har 556187-1855 som sitt organisationsnummer.