F.T.C. Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

556197-9294 är organisationsnummer för företaget F.T.C. Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F.T.C. Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höganäs som är den kommunen som F.T.C. Trading Aktiebolag finns i.

F.T.C. Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1978-09-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för F.T.C. Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

F.T.C. Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höganäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för F.T.C. Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med F.T.C. Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Fogelsångsg. 11, 260 40, Viken

Bolaget skall driva utveckling, tillverkning och försäljning av medicinteknologiska produkter, äga och förvalta lös och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med F.T.C. Trading Aktiebolag och det är Zenkert, Rose-Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,