MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag

Skåne län

Information

MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Månstorpsv. 9, 263 32, Höganäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-349787.

Höganäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag har idag 556199-4699 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultation inom miljö och ekonomi och därmed förenlig verksamhet.

I MiljöEkonomi F. Mårtensson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårtensson, Kjell Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Carina Linnéa som är född 1945 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor, .