Villacosta AB

Skåne län

Information

I Höganäs finns det ett Aktiebolag som heter Villacosta AB. Det finns flera bolag som liknar Villacosta AB i Skåne län. Höganäs är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1979-08-23 så har Villacosta AB varit registrerat. Idag är Villacosta AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Villacosta AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bruksgården , 263 83, Höganäs. Vi ni istället prata med Villacosta AB så kan ni göra det på 011-54100.

Bolaget skall äga och förvaltavärdepapper fastigheter samt all därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindén Urnes, Jenny Ulrika U som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Urnes, Erik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Christer Joacim som är född 1974 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ehrenpohl, Berit Kristina som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindén Urnes, Jenny Ulrika U .

Villacosta AB har 556201-0420 som sitt organisationsnummer.