Hermes Redovisning Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Hermes Redovisning Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hermes Redovisning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hermes Redovisning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hermes Redovisning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hermes Redovisning Aktiebolag ska trivas.

Hermes Redovisning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisning, företagsekonomisk konsultation samt konstglasdesign- och tillverkning med försäljning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hermes Redovisning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Hermes Redovisning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Hermes Redovisning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-332015.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hermes Redovisning Aktiebolag är Nilsson, Lars-Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Maj-Louise Birgitta E som är född 1961 och har titeln Suppleant, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Hermes Redovisning Aktiebolag har 556217-3350 som sitt organisationsnummer.