SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-06-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag ska trivas.

SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höganäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet i energibranschen, främst genom att framställa energi genom vindkraft samt därmed annan förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-344717.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag är Leire, Rolf Peter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Leire, Gunilla Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

SETAB Scandinavian Energy Technology Aktiebolag har 556217-9217 som sitt organisationsnummer.