Bengt Kristoferson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bengt Kristoferson Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Bengt Kristoferson Aktiebolag finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengt Kristoferson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Bengt Kristoferson Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bengt Kristoferson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8342641.

Höganäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bengt Kristoferson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bengt Kristoferson Aktiebolag har idag 556225-2790 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael är den som för stunden ansvarar för Bengt Kristoferson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fotosättning och reklambyrå, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bengt Kristoferson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .