Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag

Skåne län

Information

Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-02-18. Men sedan 1984-01-01 så har Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 46, 263 31, Höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-331076.

Höganäs arbetar för att bolag som Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med och tillverkning av optiska artiklar, synundersökningar samt härtill hörande verksamhet.

Firmatecknare för Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag och det är följande personer, Bengtsson, Erno Reinhold som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gripenstam, Jarl Tage som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gripenstam, Anita Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengtssons Optik i Höganäs Aktiebolag är 556225-5546.