Revisor Stefan Andersson Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Revisor Stefan Andersson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Höganäs här finns det många olika Aktiebolag. Revisor Stefan Andersson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höganäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Revisor Stefan Andersson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556227-5288.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 042-331440 alternativt besöka eller skicka post till Revisor Stefan Andersson Aktiebolag på följande adress Östra v. 4 B, 263 52, Lerberget.

Revisor Stefan Andersson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Revisor Stefan Andersson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska yrkesmässigt bedriva revisionsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten ska vara förenlig med auktoriserad revisors yrkesutövning.