Mariterm i Höganäs Aktiebolag

Skåne län

Information

I Höganäs finns det ett Aktiebolag som heter Mariterm i Höganäs Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Mariterm i Höganäs Aktiebolag i Skåne län. Höganäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mariterm i Höganäs Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1984-08-14 så har Mariterm i Höganäs Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mariterm i Höganäs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Mariterm i Höganäs Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sporthallsv. 2, 263 34, Höganäs. Vi ni istället prata med Mariterm i Höganäs Aktiebolag så kan ni göra det på 042-333100.

Bolagets verksamhet skall bestå av att idka konsultverksamhet och utbildning inom transportområdet, att utveckla, marknadsföra och försälja kundanpassade datasystem med anknytning till transportverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Sven Peter Algot som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Sven Peter Algot som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Efraimsson, Hans Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hugoson, Petra Viktoria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sökjer-Petersen, Sven Jörgen som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamotStåhl, Yvonne Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Sven Peter Algot .

Mariterm i Höganäs Aktiebolag har 556246-9964 som sitt organisationsnummer.