Aktiebolaget Finnholmen

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva forskning, utveckling och rådgivning inom grafiska industrin samt registrering avdata text, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Finnholmen vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Aktiebolaget Finnholmen ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 1984-09-21 så skapades Aktiebolaget Finnholmen och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Finnholmen har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Finnholmen är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556249-4228 är organisationsnummret för företaget som finns i Höganäs.

Just nu är Aktiebolaget Finnholmen Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Finnholmen så går det att nå dem via telefon på 0346-43401 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Finnholmen är Fahlvik, Hans Anders som är född 1944 och har titeln VD, Fahlvik, Anna Christina Cecilia som är född 1943 och har titeln Vice VD, Fahlvik, Hans Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlvik, Anna Christina Cecilia som är född 1943 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor.