Henrik Anderssons Byggnads AB

Skåne län

Information

Henrik Anderssons Byggnads AB är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Henrik Anderssons Byggnads AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Henrik Anderssons Byggnads AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Henrik Anderssons Byggnads AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-11-20. Men sedan 1995-01-01 så har Henrik Anderssons Byggnads AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Brännerig. 1 B, 263 37, Höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Henrik Anderssons Byggnads AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-340971.

Höganäs arbetar för att företag som Henrik Anderssons Byggnads AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Henrik Anderssons Byggnads AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Henrik Anderssons Byggnads AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Paul Henrik -Lennklev, Per Håkan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Henrik Anderssons Byggnads AB och det är följande personer, Andersson, Paul Henrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lennklev, Per Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Jörgen som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Henrik Anderssons Byggnads AB är 556251-2037.