Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära)

Skåne län

Information

Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) är ett av många verksamheter som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-11-11. Men sedan 1990-01-01 så har Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bränneslyckev. 2, 260 41, Nyhamnsläge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-346001.

Höganäs arbetar för att verksamheter som Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) och det är följande personer, Fredriksson, Eva Carina Ingela som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Per Olof Helmer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Karl Erik Helmer som är född 1923 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skutan i Brunnby Aktiebolag (Ica Nära) är 556267-5156.