iittala AB

Skåne län

Information

iittala AB är ett företag som finns i Höganäs. I iittala AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arnelin, Paul Niclas som är född 1970 och har titeln VD, Arnelin, Paul Niclas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Vähäkyla, Tero Tapani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jürgenson, Dan Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pohjonen, Sari Katriina som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorOlow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med iittala AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå iittala AB på telefon 042-361100.

Bolaget skall designa, utveckla, producera, marknadsföra och försälja glas, porslin, husgeråd och presentartiklar samt stengods och keramikprodukter och övriga produkter för det dukade bordet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är iittala AB av bolagstypen Aktiebolag.

iittala AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

iittala AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och iittala AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för iittala AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

iittala AB har 556286-0477 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.