Höganäs Frakt AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Höganäs Frakt AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Höganäs Frakt AB är ett av dem. Statusen för Höganäs Frakt AB är att Bolaget är aktivt.

Höganäs Frakt AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-07-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Höganäs Frakt AB ska trivas.

Höganäs Frakt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höganäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva åkeriverksamhet och maskinentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Höganäs Frakt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Höganäs Frakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Höganäs Frakt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-341164.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Höganäs Frakt AB är Paulsson, Rolf Erik Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .

Höganäs Frakt AB har 556302-6375 som sitt organisationsnummer.