AD bengt martinsson AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet, utföra grafisk formgivning och layoutarbete samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AD bengt martinsson AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är AD bengt martinsson AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 1987-09-09 så skapades AD bengt martinsson AB och verksamheten är har F-skattsedel AD bengt martinsson AB har haft det sedan 1994-01-01.

AD bengt martinsson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556304-6092 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höganäs.

Just nu är AD bengt martinsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med AD bengt martinsson AB så går det att nå dem via telefon på 042-342225 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AD bengt martinsson AB är Martinsson, Bengt Martin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja Martinsson, Majvi Ann-Christin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .