Jefast AB

Skåne län

Information

Jefast AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Jefast AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jefast AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Jefast AB har haft sedan 1994-01-01. Jefast AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jefast AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norreg. 2, 263 39, Höganäs men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-361200.

Höganäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jefast AB Privat, ej börsnoterat.

Jefast AB har idag 556311-1409 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jefast AB

Bolaget skall köpa, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, driva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen, tillverkning och försäljning av målartillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

I Jefast AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jertshagen, Bo Raoul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jertshagen, Cassandra Ingrid Ellinor som är född 1991 och har titeln Suppleant, Jertshagen, Cassandra Ingrid Ellinor som är född 1991 och har titeln Delgivningsbar person, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Jönsson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.