Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag ska trivas.

Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter samt förvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Klas-Göran Firman tecknas av -Andersson, Clas Joakim i förening med -Andersson, Lars Christer.

De som är på något sätt har med Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag är Andersson, Klas-Göran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Clas Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Christer som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Robin Michael som är född 1989 och har titeln Suppleant, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Höganäs Dagligvarumarknad Aktiebolag har 556312-5961 som sitt organisationsnummer.