Vikenläkaren Aktiebolag

Skåne län

Information

I Höganäs finns det ett Aktiebolag som heter Vikenläkaren Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Vikenläkaren Aktiebolag i Skåne län. Höganäs är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Vikenläkaren Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1988-03-02 så har Vikenläkaren Aktiebolag varit registrerat. Idag är Vikenläkaren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Vikenläkaren Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ringv. 146, 260 40, Viken. Vi ni istället prata med Vikenläkaren Aktiebolag så kan ni göra det på 042-236971.

Bolaget skall utföra läkartjänster, samt bedriva handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Clausen, Flemming Jon som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jensen, Birgitta som är född 1963 och har titeln Delgivningsbar person, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. .

Vikenläkaren Aktiebolag har 556320-7736 som sitt organisationsnummer.