Helios Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Helios Invest Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Helios Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Helios Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Helios Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-05-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Helios Invest Aktiebolag ska trivas.

I Höganäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva konsultverksamhet inom området finansiella tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Helios Invest Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Helios Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Helios Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-236215.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Helios Invest Aktiebolag är Bolmgren, Lars Thomas som är född 1950 och har titeln VD, Bolmgren, Lars Thomas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolmgren, Anne-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jacobson, Björn Bruno som är född 1948 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Helios Invest Aktiebolag har 556324-9464 som sitt organisationsnummer.