Lagny Aktiebolag

Skåne län

Information

Lagny Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Lagny Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lagny Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lagny Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-06-02. Men sedan 1988-01-01 så har Lagny Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till JANNE PETTERS VÄG 31, 260 41, Nyhamnsläge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lagny Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-345100.

Höganäs arbetar för att verksamheter som Lagny Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lagny Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom försäljning och marknadsföring i Sverige och internationellt, vidare ska bolaget äga och förvalta fast egendom samt bedriva förvaltning och handel av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lagny Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lagny Aktiebolag och det är följande personer, Elgeborn, Anders Gustav som är född 1947 och har titeln VD, Elgeborn, Anders Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Elgeborn, Ragnhild Ingrid Kristina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lagny Aktiebolag är 556326-1352.