Byggnadsfirma Christoffer Klang AB

Skåne län

Information

556328-6581 är organisationsnummer för bolaget Byggnadsfirma Christoffer Klang AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirma Christoffer Klang AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höganäs som är den kommunen som Byggnadsfirma Christoffer Klang AB finns i.

Byggnadsfirma Christoffer Klang AB har varit registrerat sedan 1988-06-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirma Christoffer Klang AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Byggnadsfirma Christoffer Klang AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höganäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggnadsfirma Christoffer Klang AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirma Christoffer Klang AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3397703 eller genom brev på följande adress:
Pålstorpsv. 4, 263 51, Höganäs

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirma Christoffer Klang AB och det är Klang, Johan Christoffer som är född 1976 och har titeln VD, Klang, Johan Christoffer som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Klang, Leif Kenneth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Anders Kenneth som är född 1973 och har titeln Revisor, Bengtsson, Göran Åke Ingmar som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,