J Tool AB

Skåne län

Information

J Tool AB är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som J Tool AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J Tool AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

J Tool AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-08-17. Men sedan 1989-01-01 så har J Tool AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sporthallsv. 2, 263 34, Höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J Tool AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-362100.

Höganäs arbetar för att företag som J Tool AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J Tool AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av hydrauliska och pneumatiska verktyg, service och tjänster inom dessa områden, handel med entrémattor och inredning, idka kameral verksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J Tool AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J Tool AB och det är följande personer, Jeppsson, Erik Jörgen Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Anna Katarina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J Tool AB är 556366-3466.