Mandelgrensgården Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka lantbruks- och trädgårds- och maskinstationsverksamhet, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mandelgrensgården Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Mandelgrensgården Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 1989-12-21 så skapades Mandelgrensgården Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Mandelgrensgården Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mandelgrensgården Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556375-8142 är organisationsnummret för bolaget som finns i Höganäs.

Just nu är Mandelgrensgården Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Mandelgrensgården Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-335130 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Trulsson, John Anders -Trulsson, Tore Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mandelgrensgården Aktiebolag är Trulsson, Tore Bertil som är född 1956 och har titeln VD, Trulsson, Tore Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Trulsson, John Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Trulsson, Anita Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Trulsson, Kerstin Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln RevisorRagnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .