Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag

Skåne län

Information

Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-01-03. Men sedan 1992-01-01 så har Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Karlsfältsv. 121, 260 40, Viken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-2001406.

Höganäs arbetar för att företag som Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggkonsultverksamhet samt reklam och design inom dito, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag och det är följande personer, Löfqvist, Lars Ivar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Kerstin Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lars Löfqvist Arkitektkontor Aktiebolag är 556416-4639.