Lambrusco Aktiebolag

Skåne län

Information

Lambrusco Aktiebolag är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Lambrusco Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lambrusco Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lambrusco Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-08-07. Men sedan 1991-01-01 så har Lambrusco Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Köpmansg. 6, 263 38, Höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lambrusco Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-330840.

Höganäs arbetar för att företag som Lambrusco Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lambrusco Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder i konsumentledet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också äga och förvalta värdepapper.

Firmatecknare för Lambrusco Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lambrusco Aktiebolag och det är följande personer, Boberg, Inger Camilla som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Per-Ive Henrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lambrusco Aktiebolag är 556426-4470.