Midgård i Viken AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Midgård i Viken AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Midgård i Viken AB är ett av dem. Statusen för Midgård i Viken AB är att Bolaget är aktivt.

Midgård i Viken AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Midgård i Viken AB ska trivas.

Midgård i Viken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höganäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är import och partiförsäljning av livsmedel och alkoholhaltiga drycker, förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Midgård i Viken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Midgård i Viken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Midgård i Viken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-435400.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Midgård i Viken AB är Frick, Kjell-Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Carl Magnus som är född 1970 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Midgård i Viken AB har 556436-0088 som sitt organisationsnummer.