Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-06-26. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag ska trivas.

Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höganäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildnings och konsultverksamhet inom IT och flygområdet samt därmed förenlig verksamhet, ävensom äga och förvalta värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9396003.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag är Westerlund, Gustaf Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wrahme Westerlund, Karin Gunvor som är född 1927 och har titeln Suppleant, Grundström, Claes Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Lennart Westerlund Konsult Aktiebolag har 556449-5231 som sitt organisationsnummer.