Michael Bröchners Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Michael Bröchners Åkeri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Höganäs här finns det många olika Aktiebolag. Michael Bröchners Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höganäs jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Michael Bröchners Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556454-2628.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-352074 alternativt besöka eller skicka post till Michael Bröchners Åkeri Aktiebolag på följande adress Skördev. 101, 263 54, Lerberget.

Michael Bröchners Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Michael Bröchners Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bröchner, Richard som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rörelse med yrkesmässig lastbils- och vägtransport samt idka därmed förenlig verksamhet.