Aktiebolaget Bär & Grönt, Br. Bo och Lars Bertil Nilsson

Skåne län

Information

I Höganäs finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Bär & Grönt, Br. Bo och Lars Bertil Nilsson. Det finns flera bolag som liknar Aktiebolaget Bär & Grönt, Br. Bo och Lars Bertil Nilsson i Skåne län. Höganäs är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Aktiebolaget Bär & Grönt, Br. Bo och Lars Bertil Nilsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1993-11-04 så har Aktiebolaget Bär & Grönt, Br. Bo och Lars Bertil Nilsson varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Bär & Grönt, Br. Bo och Lars Bertil Nilsson Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Bär & Grönt, Br. Bo och Lars Bertil Nilsson så kan man gör det genom att posta ett brev till Långarödsv. 236, 263 91, Höganäs. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Bär & Grönt, Br. Bo och Lars Bertil Nilsson så kan ni göra det på 042-330335.

Bolaget skall bedriva jordbruksverksamhet samt parti- och detaljhandel med dagligvaror, livsmedel, trädgårdsartiklar och växter samt därtill förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nilsson, Bo Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Bär & Grönt, Br. Bo och Lars Bertil Nilsson har 556475-5378 som sitt organisationsnummer.