Hammarlund & Nohlås Aktiebolag

Skåne län

Information

Hammarlund & Nohlås Aktiebolag är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Hammarlund & Nohlås Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hammarlund & Nohlås Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Hammarlund & Nohlås Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-11-29. Men sedan 1996-01-01 så har Hammarlund & Nohlås Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Götabergsg. 24, 411 34, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hammarlund & Nohlås Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-168405.

Höganäs arbetar för att företag som Hammarlund & Nohlås Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hammarlund & Nohlås Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och administration, idka handel med tyger samt utföra interiörsömnad, handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hammarlund & Nohlås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hammarlund, Inger Marianne -Nohlås, Ulf Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hammarlund & Nohlås Aktiebolag och det är följande personer, Hammarlund, Inger Marianne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nohlås, Ulf Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hammarlund & Nohlås Aktiebolag är 556475-5493.