Helsingborgs Rivieraserveringar AB

Skåne län

Information

Helsingborgs Rivieraserveringar AB är ett av många verksamheter som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Helsingborgs Rivieraserveringar AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Helsingborgs Rivieraserveringar AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Helsingborgs Rivieraserveringar AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-04-05. Men sedan 1994-01-01 så har Helsingborgs Rivieraserveringar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Karlsfältsv. 121, 260 40, Viken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Helsingborgs Rivieraserveringar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-236044.

Höganäs arbetar för att verksamheter som Helsingborgs Rivieraserveringar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Helsingborgs Rivieraserveringar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurang-, nattklubbs-, bad- och fritidsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Helsingborgs Rivieraserveringar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Helsingborgs Rivieraserveringar AB och det är följande personer, Löfqvist, Lars Ivar som är född 1954 och har titeln VD, Löfqvist, Lars Ivar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Kerstin Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Helsingborgs Rivieraserveringar AB är 556484-8553.