Stand by me Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva assistenthjälp till funktionshindrade personer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stand by me Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Stand by me Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 1994-03-28 så skapades Stand by me Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Stand by me Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556485-3066 är organisationsnummret för bolaget som finns i Höganäs.

Just nu är Stand by me Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stand by me Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-352050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andrén, Katarina Ann-Sofie -Elvefors, Rigmor Ann-Sofi

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stand by me Aktiebolag är Andrén, Katarina Ann-Sofie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvefors, Rigmor Ann-Sofi som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvefors, Nils Bertil som är född 1935 och har titeln Suppleant, Elvefors, Nils Kristian som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jacobson, Björn Bruno som är född 1948 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.