Hunting Tex Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Hunting Tex Sweden Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Hunting Tex Sweden Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hunting Tex Sweden Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-03-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tröskv. 31, 263 53, Lerberget. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hunting Tex Sweden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-6579425.

Höganäs arbetar för att verksamheter som Hunting Tex Sweden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hunting Tex Sweden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hunting Tex Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hunting Tex Sweden Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Kaj Roger Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Eva-Lott Christine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hunting Tex Sweden Aktiebolag är 556505-8061.